Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
210 Ft visszajár

Chicco Thermo Family infra halántékhőmérő applikációval + Bluetooth®

Szuper ár
RRP:  22 990 Ft 
20 990 Ft
Megtakarítás 2 001 Ft
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 210 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Chicco Thermo Family infra halántékhőmérő/lázmérő kontaktmentes, infrás hőmérést tesz lehetővé 3 cm távolságra a homloktól! Testhő, tárgyhő, folyadékhő mérésére is alkalmas hőmérő. Az utolsó 30 adatot tárolja, ingyen letölthető applikációval és Bluetooth kapcsolattal rendelhető.

Részletek

Chicco Thermo Family infra halántékhőmérő applikációval + Bluetooth®

  

A Chicco Thermo Family infra halántékhőmérő kontaktmentes, infrás hőmérést tesz lehetővé 3 cm távolságra a homloktól! Testhő, tárgyhő, folyadékhő mérésére is alkalmas. Az utolsó 30 adatot tárolja, ingyen letölthető applikációval és Bluetooth kapcsolattal rendelhető.

  

A halántékmérő nappali és éjszakai üzemmóddal is használhat. Nappali: (hangjelzés) és éjszakai üzemmód (hangtalan jelzés, de világít). Érzékelő szenzor biztosítja a helyes pozicionálást, az elem merülését is jelzi számunkra, 30 mp inaktivitás után automatikusan kikapcsol.

  

MOBILESZKÖZ APPLIKÁCIÓ: CHICCO BABY UNIVERSE APP néven. Ingyen letölthető applikáció az App Store-ból/Google Play-ből. Egyszerű installálás, könnyű használat. A hőmérővel mért adat azonnal továbbítható a telefonra, bárhol is tartózkodik.

FONTOS: Az applikáció használata nem kötelező a mérés kivitelezéséhez!

  

Telefont a termék nem tartalmaz. A termék elemeket tartalmaz. Otthoni és egészségügyi intézményi használatra is alkalmas.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom