Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Chicco PhysioClean nedves orrtörlő-kendő (16 db-os)
Chicco PhysioClean nedves orrtörlő-kendő (16 db-os)
 1 250 Ft
Raktáron
12 Ft visszajár

Chicco PhysioClean nedves orrtörlő-kendő (16 db-os)

KÉSZLET- KISÖPRÉS
 1 250 Ft
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 12 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Chicco PhysioClean hidratáló nedves orrtörlő-kendő 16 db-os kiszerelésben elérhető. Természetes összetevői, az aloe vera, mályva, kamilla hidratálják és táplálják a bőrt nátha esetén. Csecsemőknek, gyermekeknek és hosszantartó náthás, vagy allergiás szezonban a felnőtteknek is szuper, papírzsebkendő helyett.

Részletek

Kisbabánk orrának tisztítása már csecsemőkortól nagyon nehézkes. A baba sír, hiszen nem kap levegőt, emiatt fokozottan folyik orrából a váladék. Erre is alkalmas lesz a Chicco hidratáló nedves orrtörlő-kendője. A gyermekek is szívesebben használják, hiszen sokkal gyengédebb, mint a sima, mezei papírzsebkendő.

  

Mi, anyukák pedig már magunk miatt is ismerjük a kellemetlen érzést, ami egy hosszabb, náthás időszakot, a téli, orrfolyásos, vagy az allergiaszezont kíséri. Az orrunk folyamatosan folyik, piros, és irritált, hiszen kidörzsöli a papírzsepi. Erre nyújt gyermekünk után, számunkra is megoldást a nedves orrtörlőkendő.

  

Aloe vera, mályva és kamilla kivonata, természetes összetevői gondoskodnak a kellemes illatról és a kiszáradt, irritált orr ápolásáról. Alkoholmentes, hidratáló és bőrtápláló hatású, irritáló anyagot pedig egyáltalán nem tartalmaz. Puha textúrája és nedvessége révén gyengéden lehet vele orrot törölni, bőrlágyító és hidratáló hatású.  

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom