Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
115 Ft visszajár

Bella Happy pelenka box, 5, 12-25 kg, 116 db

+AJÁNDÉK VIWA TEA
 11 540 Ft
Egységár: 99 Ft/db
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 115 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.
Részletek

Bella Happy pelenka box, 5, 12-25 kg, 116 db

 

Bella Happy pelenka újrahasznosítható boxban. A kartondoboz színes, vidám, igényes kivitelezésének köszönhetően a baba játékainak, ruháinak tárolására is alkalmas. Miután a dobozból kifogyott a pelenka, tovább tudjuk használni a babaszobában. 

  

Bella Happy nadrágpelenkáink a kismamák és kisbabák igényei szerint kerül folyamatos fejlesztésre. Az évek során modernebb kivitelezést és bababarát megjelenést kapott. Vásárlóink visszajelzése alapján egy leheletnyit vastagabb a kedvelt márkáknál, de kényelmes viseletet és hosszantartó szárazságot biztosít kisbabánknak.

  

A Bella Baby Happy arra törekszik, hogy fejlődésük eltérő szakaszaiban megadja a teljes komfortérzetet a babáknak. A pelenka légáteresztő külső borítása biztosítja, hogy a kicsi bőre a pelenka alatt is folyamatosan szellőzzön, ami csökkenti a bőrirritáció kialakulásának lehetőségét.

  

A Bella Baby Happy pelenkák belső fedőrétege egy puha, nem szőtt anyagból készült, nedvszívó felülete biztosítja a nedvesség gyors elvezetését, hogy a pelenka tartósan száraz érzetet biztosítson. Igazolt laboratóriumi vizsgálatok alapján a Bella Baby Happy pelenkák mentesek az Európai Parlament és a Tanács 1223/2009/EK rendelete ( 2009. november 30.); azaz a kozmetikai termékekről szóló rendelet specifikációjában feltüntetett 26 allergéntől.

  

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom