Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
115 Ft visszajár

Bella Happy pelenka box, 3, 5-9 kg, 144 db

+AJÁNDÉK VIWA TEA
 11 540 Ft
Egységár: 80 Ft/db
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 115 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.
Részletek

Bella Happy pelenka box, 3, 5-9 kg, 144 db

  

Bella Happy pelenka újrahasznosítható boxban. A kartondoboz színes, vidám, igényes kivitelezésének köszönhetően a baba játékainak, ruháinak tárolására is alkalmas. Miután a dobozból kifogyott a pelenka, tovább tudjuk használni a babaszobában. 

  

Bella Happy nadrágpelenkáink a kismamák és kisbabák igényei szerint kerül folyamatos fejlesztésre. Az évek során modernebb kivitelezést és bababarát megjelenést kapott. Vásárlóink visszajelzése alapján egy leheletnyit vastagabb a kedvelt márkáknál, de kényelmes viseletet és hosszantartó szárazságot biztosít kisbabánknak.

  

A Bella Baby Happy pelenkái a rugalmas rögzítésnek és a redőzött, szivárgás elleni védőgátaknak köszönhetően megbízható védelmet nyújtanak a kicsiknek. A QUICK DRY fedőréteg, és az anatómiailag meghatározott nedvszívó mag szárazon tartja a bababőrt. 

   

A FLEXI FIT fejlesztéssel a pelenkát rugalmas rögzítőfülekkel látták el, ami így pontosan igazítható a baba alkatára, alkalmazkodik a legapróbb mozdulataihoz is, mindig kitűnően illeszkedik. Az abszorbens réteg jobb felületi sűrűségének köszönhetően pelenkák vékonyabbak lettek, miközben megtartották a kiemelkedően jó funkcionális nedvszívó paramétereket. A pelenka légáteresztő kivitele a bőr szabad szellőzéséért felel.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom