Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
109 Ft visszajár

Bambo Dreamy éjszakai bugyipelenka 15-35 kg közötti lánynak, 6x10 db

KÉSZLET- KISÖPRÉS
Szuper ár
RRP:  11 340 Ft 
10 910 Ft
Megtakarítás 431 Ft
Egységár: 182 Ft/db
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 109 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.
Csomag tartalma
Részletek

Bambo Dreamy éjszakai bugyipelenka 15-35 kg közötti lánynak, 6x10 db

  

A Bambo Dreamy Éjszakai Pelenka egy új, környezetbarát éjszakai bugyipelus nagyobb gyermekek számára, akik még küzdenek a szobatisztasággal. Az éjszakai pelenkát úgy tervezték, hogy kiváló illeszkedést, biztonságot és kényelmet biztosítson, hogy mind a gyermekek, mind az ágyak egész éjszakán át szárazak maradjanak.

 

Viselete hasonló egy normál fehérneműhöz, finom mintákkal és színekkel ellátva, hogy a lehető legdiszkrétebb legyen. A pizsamanadrág alatt sem látszik meg, tökéletes éjszakai viselet. A Bambo Dreamy Éjszakai Pelenka használata gondtalan és kényelmes alvást biztosít.

  

A Bambo Dreamy Éjszakai Pelenkák bőrgyógyászatilag teszteltek, Nordic Swan, Asztma-Allergia társaság és az FSC™ tanúsítványokkal rendelkeznek. Illatanyag- és színezékmentesek, hogy minimalizálják az allergia és a pelenkakiütés kockázatát.

  

Termékinformációk:
- Diszkrét, puha és lélegző
- Ultra-nedvszívó képességű
- Bőrbarát (illatanyag- és színezékmentes)
- Minősítetten környezetbarát
- Fiú és lány kivitelezésben elérhető
- 4 és 15 év közötti gyermekek számára
  

Az FSC ™ (Forest Stewardship Council) egy nemzetközi nem kormányzati szervezet, amelynek célja a felelősségteljes erdőgazdálkodás előmozdítása világszerte. Az FSC ™ tanúsítással ellátott termékeket fenntartható és felelősségteljes forrásokból nyert alapanyagokból készítik. A címke nyomon követhetőségét és integritását szigorú ellenőrzési intézkedések tartják fenn, és az FSC tanúsítvánnyal rendelkező termékek kiválasztásával elősegítik az erdők, az emberek és a vadon élő állatok gondozását.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom