Beauty.hu

Írj nekünk!
hello@beauty.hu

Nincs raktáron
35 Ft visszajár

BabyOno bambuszpelenka - mályva (3 db)

BabyOno bambuszpelenka - mályva (3 db)
BabyOno bambuszpelenka - mályva (3 db)
BabyOno bambuszpelenka - mályva (3 db)
 3 455 Ft
Egységár: 1 152 Ft/db
Nincs raktáron
Vedd regisztrációval és 35 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

Kedves mintájú, 100% puha bambusz textil pelenka, amit a baba pelenkázása, büfiztetése, etetése során is használhatunk. Anyaga: 70% bambusz 30% pamut. Csinos patentos, műanyag tárolótáskát biztosítunk hozzá, a mosható pelusok mérete 70x70 cm. 40°-on mosható, vasalható.

Részletek

Vidám, színes bambusz pelenka, ami mindennapi használatra alkalmas. 40°-on mosható, vasalható, emiatt sokáig a gyermek kedvenc darabja maradhat. A pelenka puha, 70%-ban bambusz anyagból készült, amit a baba feje alá, a válladra, a babakocsi kupolájára, vagy nyáron a babára ráterítve is használhatsz.

 

Duplán hajtva nem folyik át rajta a büfi és egyéb folyadék. Anyaghasználata nem okoz allergiás reakciót, ezért már az első naptól kezdve használhatod kisbabád ápolása, etetése közben. Sok kisbaba szereti rágcsálni, simogatni a csücskét.

 

A szettben 3 db pelenka található 2 db nyomott mintás, 1 db egyszínű mosható pelus. A pelenkák mérete 70x70 cm, anyaga 70% bambusz 30% pamut, 60°-on mosható, vasalható termék. Ajándékként is sokan választják kedves mintáinak és praktikus tárolójának köszönhetően.

Vélemények
Légy az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom